Logo Bruidophalen

Ervaringen

Op deze pagina vindt u reviews en ervaringen van klanten van Bruidophalen.nl. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met Bruidophalen.nl en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.



Gemiddelde ervaring
Op basis van 12 ervaringen
Score: 5,0





Ervaring
Trouwauto arriveerde bij bruidegom wel te laat omdat auto niet was afgetankt. Dit is goed gemaakt door de zeer aardige, behulpzame en zorgvuldige chauffeur!

25-10-2016 (Pieter en Carolien van Moort - van Engelen)

Score: 5,0





Ervaring
Dank je wel voor een schitterende dag. Mooie auto. De Rolls-Royce silvercloud was prachtig.

11-09-2016 (Roderick en Belinda )

Score: 5,0





Ervaring
Geweldig goede, leuke en stipte service! De chauffeur Dhr. Jan Boonen heeft mij zelfs met mijn stropdas geholpen, een redder in nood! We kregen ook erg veel complimenten over de auto. Absoluut 5 uit 5 sterren waard, een aanrader!

08-09-2016 (Dave)

Score: 5,0





Ervaring
Wij zijn ontzettend blij dat wij afgelopen 15 aug. op onze trouwdag hebben gekozen voor de auto: citroen traction avant, het was echt een onvergetelijke ervaring ! Het maakte onze bruiloft compleet! super chauffeur, geweldige service, duidelijke afspraken en worden goed nagekomen! & wat een aankomst hadden we ! wow ! Nogmaals bedankt! Groetjes , Sylvester & Sharon

18-08-2013 (Sylvester & Sharon)

Score: 5,0





Ervaring
Op 26 juni 2013 zijn wij getrouwd. De Rolls Royce Corniche met chauffeur maakte onze dag compleet! Het is een prachtige auto, het rijden met open dak was heerlijk en we hadden een fijne en goede chauffeur. Kortom: een aanrader!

16-08-2013 (Roel en Arinde Tekkelenburg)

Score: 5,0





Ervaring
Mede dankzij de goed verzorgde VW Kever die hadden gehuurd is onze trouwdag op 30-11-2012 een groot succes geworden! De auto zag er keurig uit! Een echte aanrader!

22-01-2013 (roy & sabrine)

Score: 5,0





Ervaring
Nog nooit hebben wij zo’n mooie dag beleefd als onze trouwdag. Een van de dingen die er voor zorgde dat deze dag onvergetelijk werd was het feit dat we die dag werden rondgereden in een Rolls-Royce Silver Cloud van bruidophalen.nl! Deze auto heeft klasse en stijl, wat op een trouwdag natuurlijk goed past. Ook de chauffeur was uitstekend. Hij wist precies wat we nodig hadden en reed vakkundig! Dus bent u van plan om binnenkort te trouwen of heeft u wat anders te vieren? En wilt u een vervoersmiddel wat deze dag nog eens extra opluistert? Dan kunnen wij u de auto’s én de chauffeurs van bruidophalen.nl van harte aanbevelen. Groetjes, Jan Willem en Marlies

10-01-2013 (Jan Willem Koster)

Score: 5,0





Ervaring
Beste Maris en chauffeur Gerrit, Bedankt voor de geweldige service die jullie hebben geleverd op onze trouwdag. Mede dankzij jullie bijdrage is 12-12-12 één van de mooiste dagen uit ons leven geworden. Wij hadden op jullie aanraden (ivm de koude, de kleine bruidskindjes en de daarin aanwezige verwarming) de Rolls Royce Silvercloud gehuurd. Wat een wagen hij rijd heerlijk en oogst veel bijkijks. De chauffeur was ruim op tijd aanwezig ondanks de sneeuw en de gladheid. De auto zag er piekfijn uit en kon geheel naar onze wens versierd worden. Complimenten ook voor de perfecte stuurmanskunst, want in de zeer nauwe straatjes van onze wijk was deze wagen geen gemakkelijke te manoevreren auto. Voor de zeer kleine Bruidskinderen werden geimproviseerde tulen autogordels toegepast die wonderbaarlijk werkte. Van de meerkilometers werd geen probleem gemaakt. De chauffeur was hulpvaardig, onderhoudend en gezellig en verstond zijn vak. We wachten nog op de fotos maar zullen jullie die ook toesturen. Hopelijk stuurt Gerrit ons de zijne ook nog toe. Hadden we eerder geweten dat jullie ook een Amerikaanse Schoolbus konden regelen, hadden we die zeker ook via jullie geboekt. Dank jullie wel voor de prettige samenwerking en van ons kan je mond op mond reclame verwachten. Wellicht een tip dat ook op de website te vermelden? Voor mensen die op zoek zijn naar een prettig adres voor een bijzondere auto. Jullie zijn hier op de juiste website aangekomen. Bruidophalen.nl is een aanrader en wie weet komen we nog eens een auto huren :) Nogmaals enorm bedankt! Groeten Henny en Amber uit Zwolle

21-12-2012 (Henny en Amber)

Score: 5,0





Ervaring
Wij hebben op onze bruiloft gebruik gemaakt van de diensten van Bruidophalen, we hadden de RR Silver Cloud voor een dag gehuurd. We zijn heel erg tevreden over de auto en de chauffeur en kunnen dit iedereen aanraden!

19-12-2012 (Kees Cornelisse)

Score: 5,0





Ervaring
Beste Maris, Bedankt voor alles. 12-12-12 was de mooiste dag uit mijn leven en daar heeft u een grote bijdrage aan geleverd. De Rolls Royce Corniche is een prachtige auto die mij telkens een glimlach bezorgt, als ik terug denk aan die dag. De rit (ondanks het koude weer) met het dak open naar het gemeentehuis vond u geen probleem. U was ruim op tijd en zeer meedenkend. De communicatie tussen ons heb ik als zeer prettig ervaren. Voor de mensen die opzoek zijn naar het juiste adres voor de juiste auto. Ik raad bruidophalen.nl aan iedereen aan en ik weet zeker dat ik nog eens een keer terug kom. Nogmaals enorm bedankt! Gegroet, Hatice & Kaey

17-12-2012 (Kaey)

Score: 5,0





Ervaring
Auto netjes gewassen, nette prijs en een hele leuke chaffeur.

11-02-2012 (Patrick)

Score: 5,0





Ervaring
Wij hebben de VW Kever Cabrio gehuurd. Echt een aanrader!

06-02-2012 (Arnout)

Score: 5,0




Contact

Bruidophalen.nl
Kolmansweg 10
8071 SP Nunspeet

E. info@bruidophalen.nl
T. 0341 - 25 71 57
M. 06 - 532 156 23
VW Kever Cabrio 1500 (1968)   Citroen Traction Avant 11BN (1952)   Jaguar MKII 340 (1968)   Tourexclusive   Rolls-Royce Corniche Convertible (1971)   Rolls-Royce 20/25 Six Light Saloon Park Ward (1935)   Rolls-Royce Silver Cloud III (1963)  

Links

Copyright © 2009, Bruidophalen. Alle rechten voorbehouden.